Bedrijven en organisaties visual

Bedrijven en organisaties

Kameel.nl is ook uw bedrijf of organisatie graag van dienst. Hieronder een greep uit wat we voor u zouden kunnen betekenen:

Het verzorgen van boekenstands op regionale of landelijke dagen en activiteiten
Een boekenstand is maatwerk. Maar of het nu om een avond, een dag of een hele conferentie gaat: Kameel.nl kan u de juiste oplossing bieden. Afhankelijk van het programma, de sprekers en artiesten en afhankelijk van het aantal bezoekers/deelnemers zorgen wij voor een stand op maat. Met of zonder bemensing, alles is mogelijk. En als wederverkoper kan uw organisatie hier ook nog iets aan verdienden! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een eigen webshop voor uw organisatie (shop-in-shop)
Uw eigen webshop! Alle voordelen van Kameel.nl, geen (technisch) omkijken naar de database en het assortiment. Wij nemen desgewenst de volledige afhandeling van bestellingen voor u uit handen. Bovendien kunt u profiteren van een provisie over elke aankoop via uw webshop. Lees meer over een shop-in-shop bij Kameel.nl.


Distributie en opslag
Kameel.nl is onderdeel van distributiebedrijf Van A tot Zending. Laat de verzending en financiƫle afhandeling van uw producten door ons voor u uit handen nemen. Wij hebben ook mogelijkheden voor opslag van uw boeken en andere producten. Lees meer over distributie.


Wordt wederverkoper
Zelf boeken verkopen aan uw achterban, medewerkers of bezoekers behoort ook tot de mogelijkheden. Registreer u bij Kameel.nl als wederverkoper (boekentafel) en profiteer van de provisie. Lees meer over boekentafels bij Kameel.nl.

Van bestelling tot levering: snel, makkelijk en vertrouwd

© 2011 - 2024 Kameel.nl (onderdeel Van A tot Zending B.V.)