Kameel.nl cadeaukaart visual
Bedrijven en organisaties

Kameel.nl cadeaukaart

De Kameel.nl cadeaukaart: het perfecte cadeau


De cadeaukaart van Kameel.nl is hét perfecte cadeau om te geven aan familie, vrienden en kennissen. Het is leuk om te geven én te ontvangen. Bijvoorbeeld voor verjaardagen, doop- of belijdenis of gewoon als aardigheidje om iemand mee te bemoedigen. Ook leuk voor bedrijven of (christelijke) organisaties om te geven als relatie- of eindejaarsgeschenk.


Bestel de Kameel.nl cadeaukaart eenvoudig online! De Kameel.nl cadeaubon is vergelijkbaar met de Nationale Boekenbon, maar is zelfs meer dan dat! U kunt onze cadeaubon uitgeven aan alle producten op onze website. Denk aan dvd's, muziek of mooie wandborden. Kunt u een product niet vinden? Neem dan even contact met ons op, grote kans dat wij het wel voor u kunnen bestellen.


De cadeaukaart is voorzien van een unieke code. Deze code kunt u verzilveren tijdens het bestelproces op Kameel.nl. De waarde van de cadeaukaart is niet inwisselbaar voor contanten en we geven geen geld terug. De cadeaukaart mag eenmalig gebruikt worden.

Bepaal zelf de hoogte van het bedrag

Wij hebben standaard cadeaukaarten van €7,50, €10,-, €15,-, €25,-, €35,-, €50,-, €100,- en €250,-. Wilt u liever zelf de hoogte van het bedrag op de cadeaukaart bepalen? Dat kan uiteraard. U kunt dit per e-mail aan ons doorgeven.

Van bestelling tot levering: snel, makkelijk en vertrouwd

© 2011 - 2024 Kameel.nl (onderdeel Van A tot Zending B.V.)