Christelijke Boekhandel? | Kameel.nl heeft het grootste aanbod! visual

Christelijke Boekhandel? | Kameel.nl heeft het grootste aanbod!

Christelijke Boekhandel Kameel.nl


Bent u op zoek naar een evangelische of christelijke boekhandel? Dan bent u bij Kameel.nl aan het juiste adres. We bieden u een ruim assortiment boeken, bijbels, films en meer. Zo vindt u alles wat u zoekt in onze christelijke webshop. Als erkende boekhandel kunnen we u ook elk ander (algemeen) boek leveren. Zo bent u voor al uw boeken bij Kameel.nl aan het juiste adres. Of het nu gaat om een roman, een kookboek of een studieboek, met Kameel.nl heeft u uw bestelling binnen enkele dagen in huis. Daarnaast steunt u met uw aankoop bij ons ook nog eens het goede doel! Een deel van de winst van onze boekhandel doneren wij namelijk aan het werk van IZB en Ark Mission.


Daarom christelijke boekhandel Kameel.nl:


Kerken, bedrijven, scholen & organisaties

Kameel.nl is behalve voor particulieren ook de perfecte christelijke boekhandel voor kerken, bedrijven en andere organisaties. Kameel is specialist in leveringen aan kerken en gemeenten. Grote partijen kunnen we namelijk snel leveren en er zijn aantrekkelijke kortingen mogelijk bij grotere afnames. Heeft u interesse in een grotere afname? Neem dan gerust contact met op met de boekhandel!


Naast diverse organisaties is Kameel.nl ook de perfecte boekhandel voor studenten. Bij Kameel.nl ontvangen studenten die inschreven staan bij een HBO- of WO-opleiding 5% korting op studieboeken.


Kaarten, cursussen & cadeauartikelen

Naast boeken, muziek en films vindt u in onze online evangelische boekhandel ook wenskaarten, cursusmaterialen en cadeaus. Zo vindt u in onze webshop alles wat u zoekt. Kunt u onverhoopt een artikel of titel niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Van bestelling tot levering: snel, makkelijk en vertrouwd

© 2011 - 2024 Kameel.nl (onderdeel Van A tot Zending B.V.)