Betalen visual
Klantenservice Kameel.nl

Betalen

Bij Kameel.nl kunt u altijd veilig bestellen en betalen. Zowel uw eerste bestelling als vervolgbestellingen kunt u gemakkelijk betalen via iDEAL of achteraf op rekening (factuur).


Betalen via iDEAL

Veilig, snel en gemakkelijk: particuliere bestellingen worden het snelst vewerkt als er gekozen wordt voor een betaling via iDEAL. Boekentafels en partnerorganisaties vragen wij te kiezen voor betaling op rekening (factuur).


Achteraf betalen op rekening (factuur)

Indien u kiest voor betalen op rekening, dan wordt uw factuur schriftelijk ingesloten bij uw bestelling. Heeft u gekozen voor een afwijkend verzendadres? Dan ontvangt u uw factuur via e-mail in PDF-formaat.

Let op: het kan zijn dat wij u vragen om uw bestelling vooraf te betalen. Wij doen dit door u via e-mail een betaal-link te sturen.
Bestelt u namens een kerkelijke gemeente? Geef dit dan duidelijk aan bij het invullen van de adresgegevens.

Financiƫle afhandeling


Kameel.nl is onderdeel van Van A tot Zending. Uw bestellingen worden verzonden door Van A tot Zending. Ook de financiele afhandeling hebben wij uitbesteed aan Van A tot Zending. U ontvangt bij uw bestelling dus een factuur van Van A tot Zending. Indien u heeft betaald via iDEAL kunt u de factuur gebruiken voor uw eigen administratie.

Bedrijfsgegevens


Kameel.nl

(onderdeel van Van A tot Zending B.V.)
Postbus 2555

3800 GC Amersfoort


Kamer van Koophandel: 59785780
BTW nr.: 853643544B01
Bank: NL28 RABO 0148 7524 46
BIC: RABONL2U

Van bestelling tot levering: snel, makkelijk en vertrouwd

© 2011 - 2024 Kameel.nl (onderdeel Van A tot Zending B.V.)