IZB visual
Onze partners

IZB

De IZB staat voor zending in Nederland. Wij verlangen ernaar dat gemeenten en gemeenteleden gestalte geven aan het evangelie van Jezus Christus in de wereld en dat zij daardoor mensen voor Hem winnen. Het is onze passie dat mensen die Hem nog niet kennen, tot het heil in Christus komen en samen met zijn gemeente Hem navolgen.

 

Cursussen en advies

Hoe kunnen we als gemeente meer oog krijgen voor onze missionaire opdracht? toerustingHoe kan ik als individueel gemeentelid evangeliseren?
Hoe kom ik als ambtsdrager in gesprek met randkerkelijken? Deze en vele andere vragen komen aan bod in de cursussen die de IZB biedt. Op aanvraag worden deze cursussen gegeven voor kerkenraden, (evangelisatie)commissies en gemeenteleden. Bij de IZB kunt u ook terecht voor (telefonisch) advies, begeleiding en informatie over evangelisatie, evangelisatiematerialen en methodes. Zoekt u naar mogelijkheden om anderen te bereiken met het Evangelie? Neem contact met ons op. Graag helpen we u verder!

 

Areopagus: voor predikanten

Areaopagus is het IZB-centrum voor contextuele en missionaire verkondiging. Areopagus helpt predikanten om het Woord van God zo te communiceren, dat de boodschap verder komt dan de eigen kring van mensen die ademen in een bepaalde kerkelijke cultuur.

 

Stichting Evangelie en Moslims

Voor hulp en advies bij het evangelisatiewerk onder moslims kunt u contact opnemen met de Stichting Evangelie en Moslims, waarin de IZB participeert. Telefoon: 033-4659290, e-mail: info@evangelie-moslims.nl. Of kijk op www.evangelie-moslims.nl.

 

ECHO

Op zoek naar een evangelisatieblad? De IZB is uitgever van het evangelisatieblad ECHO , dat gemeenten en individuele christenen kunnen bestellen om anderen te bereiken met de boodschap van de Bijbel. Vraag een gratis proefexemplaar aan !

 

Evangelisatiematerialen

Voor diverse missionaire werkvormen ontwikkelt de IZB materialen. Zo kunt u elk jaar een nieuw Vakantie Bijbel Week-pakket bestellen. Dit pakket biedt u vele mogelijkheden om buitenkerkelijke kinderen in aanraking te brengen met het Evangelie. Daarnaast zijn er pakketten voor missionaire kinderclubs. Hierin vindt u bijbelvertellingen en verwerkingen. Om het Evangelie aan volwassenen door te geven, kunt u gebruikmaken van onder meer het Emmaüs-materiaal. Dit materiaal is bedoeld voor groepen waarin christenen en niet-christenen samen de inhoud van de Bijbel ontdekken. Bij de IZB kunt u ook terecht voor andere methodes, zoals de Alpha-cursus. Alle Alpha-materialen zijn bij de IZB uit voorraad leverbaar. De eigen uitgeverij van de IZB voorziet u van bijbelstudiematerialen voor kringen en gespreksgroepen, dagboeken en geschenkuitgaven.

 

Evangelisten en missionair predikanten

Soms heeft een gemeente dringend behoefte aan een evangelist of missionaire predikant die vanuit de gemeente het plaatselijke zendings- en evangelisatiewerk ondersteunt. Vaak wordt dan in overleg met de IZB een projectplan geschreven. Afhankelijk van de situatie is de IZB medeverantwoordelijk voor de werving, de financiering en begeleiding van de evangelist of missionaire predikant.

 

Kameel.nl

Kameel.nl (voorheen IZB-Ark) bevoorraadt tientallen boekentafels met boeken, CD's, DVD's, kaarten etc. Zo kunnen mensen in plaatsen waar geen christelijke boekhandel is, toch christelijke boeken kopen. Steeds meer particulieren weten ook via internet de weg naar Kameel.nl te vinden. De verzendorganisatie Van A tot Zending zorgt ervoor dat boeken goed verpakt en meestal de volgende dag al, bij de mensen thuis worden bezorgd. Kameel.nl is gespecialiseerd in christelijke boeken, maar kan ook elk ander boek leveren. Wie koopt bij Kameel.nl steunt de zending in Nederland. Een deel van de winst van de boekenverkoop van Kameel.nl vloeit namelijk terug in het IZB-werk. Bestel daarom al uw boeken bij de Kameel.nl.

 

Kijk voor meer informatie op izb.nl

Met uw aankoop bij Kameel.nl steunt u het goede doel!

Van bestelling tot levering: snel, makkelijk en vertrouwd

© 2011 - 2022 Kameel.nl (onderdeel Van A tot Zending B.V.)