Veelgestelde vragen visual
Meer over Kameel.nl

Veelgestelde vragen

Hoe is Kameel.nl ontstaan?


Kameel.nl is begin 2014 gestart als christelijke webwinkel om het werk van IZB-Ark over te nemen en voort te zetten. IZB-Ark ontstond in 2010 uit een samenwerking tussen de IZB Boekhandel en de Ark Boekhandel. Wij vinden dat het jarenlange werk van IZB-Ark voor de christelijke markt in Nederland moet blijven bestaan. Een aanzienlijk deel van de nettowinst van Kameel.nl wordt dan ook nog steeds, net zoals IZB-Ark dat in het verleden deed, gebruikt voor het werk van de IZB en het werk van Ark Mission. Met de overname van IZB-Ark is er dus niets gewijzigd wat betreft het steunen van het zendingswerk.

Waar komt de naam Kameel.nl vandaan?


Onze gedachte achter de naam Kameel.nl is tweeledig:
- Kameel.nl is een naam die gemakkelijk te onthouden is nadat je hem eenmaal heb gehoord. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat de naam goed in het gehoor ligt en een glimlach oplevert. Daarnaast is Kameel eenvoudig uit te spreken en te spellen.

- Naast een herkenbare, onderscheidende naam in de markt is een kameel ook een bijbels dier. Kamelen waren in de tijd van de bijbel in het Midden-Oosten belangrijk voor transport en distributie van goederen en levensmiddelen. Met de goederen die wij als Kameel.nl transporteren (verzenden), willen wij een positieve bijdrage leveren aan het geestelijke leven van christenen.

Kan ik ook 'niet-christelijke' boeken kopen bij Kameel.nl


Ja, dat kan. Kameel.nl levert niet alleen christelijke boeken. Als erkende boekhandel kunnen we namelijk elk 'regulier' boek voor u bestellen en snel leveren. Of het nu gaat om een kookboek, een studieboek of een algemene roman: wij kunnen het aan u leveren! Algemene boeken staan overigens meestal niet op onze website, maar als u de titel, auteur en/of het ISBN-nummer aan ons doorgeeft, gaan wij het voor u regelen.

Verkoopt Kameel.nl ook Engelse boeken of bijbels?


Jazeker. Net als 'reguliere' boeken, kunnen wij in de meeste gevallen Engelse boeken en bijbels aan u leveren. Neem even contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

Verzenden jullie ook naar België, Duitsland of andere landen?


Jazeker. Wij verzenden in principe naar elk land. Bekijk de pagina verzendkosten voor de tarieven die wij hanteren.

Zoeken via uw computer (laptop of pc)

Zo nu en dan krijgen we vragen van klanten die bepaalde producten niet kunnen vinden in onze webshop. Daarom informeren wij u graag hoe u eenvoudig de producten kunt vinden waarnaar u op zoek bent.

De onderstaande schermafbeelding laat zien waar u de zoekfunctie kunt vinden in onze vernieuwde webshop. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het hoofdmenu in de horizontale balk. Als u hier met uw muis overheen gaat verschijnen de submenu's vanzelf.

Zoeken op een mobiel of tablet

Bezoekt u onze webshop via een mobiel of tablet? Wilt u een eigen zoekterm invoeren, gebruik dan het vergrootglas. Er verschijnt een invoerveld waar u bijvoorbeeld de achternaam van een auteur of titel van een boek kunt invoeren.

Zoekt u liever via ons menu? Gebruik dan het 'hamburgermenu' (3 horizontale streepjes) rechtsboven in uw scherm. U kunt de driehoekjes achter de categorieën gebruiken om een menu open of dicht te vouwen.

 

Komt u er niet uit? Onze klantenservice helpt u graag. U kunt ons bellen op nummer 0341-740085 of mailen via info AT kameel DOT nl.

Van bestelling tot levering: snel, makkelijk en vertrouwd

© 2011 - 2024 Kameel.nl (onderdeel Van A tot Zending B.V.)