Boekentafels visual
Wij zijn er ook voor...

Boekentafels

Boekentafels

Goede boeken, muziek, films of een kaartje kunnen veel betekenen voor de geloofsgroei van mensen. Niet altijd is er een christelijke boekhandel in de buurt. U kunt het lezen van goede boeken stimuleren door zelf een boekentafel te beginnen! Deze kan gericht zijn op de eigen gemeenteleden of juist bedoeld zijn voor niet-christenen.

 

Bestel de boeken bij Kameel.nl, want een aanzienlijk deel van de winst wordt gebruikt voor het werk van de IZB en Ark Mission. Voor de verkoop van boeken via een Kameel.nl boekentafel ontvangt u uiteraard een ruime vergoeding (inkoopkorting) en goede verkoopondersteuning.

 

Er zijn verschillende manieren om de boeken te verkopen:

  1. Via een winkeltje aan huis of een (evangelisatie)kraam op de markt.
  2. Met een boekentafel (bijvoorbeeld op de koopavond) in het kerkelijk gebouw of in de bibliotheek.
  3. Uitsluitend op bestelling, naar aanleiding van bijvoorbeeld recensies in het kerkblad.


U bent geheel vrij om uw eigen verkoopmanieren te bepalen!

 

Het is belangrijk dat de mensen op de hoogte zijn van de mogelijkheid om boeken bij u te kopen. Een actieve opstelling van de boekverkopers is dus vereist. In vrijwel elke gemeente worden dagboeken, huwelijksbijbels en belijdenisgeschenken gekocht. Het zou prachtig zijn als uw boekentafel die boeken levert. Christelijke scholen geven hun leerlingen een schoolbijbel. Wat let u om de directie te vragen die te mogen leveren?

Tips

  • Stem uw aanbod af op uw doelgroep. Graag geeft Kameel.nl u advies.
  • Zet de Kameel.nl boekentafel met een aantal gemeenten of kerken op. Dan hebt u de beschikking over meer vrijwilligers en een groter kooppubliek.
  • Wees flexibel in uw verkooptactieken. Let bijvoorbeeld op de activiteiten in uw gemeente. Kunt u daar met een boekentafel aanwezig zijn?
  • Kies eens voor een incidentele boekverkoopactie. In overleg met Kameel.nl stelt u een bestellijst samen van goedlopende boeken. Deze bezorgt u bij de gemeenteleden of deelt u uit. De gemeenteleden kruisen aan welke boeken zij willen kopen en leveren de lijst bij u in. Eventueel betalen zij direct de kosten. Via kerkbladberichten en een korte toelichting op het bestelformulier maakt u duidelijk, dat de winst van de boekverkoop ten goede komt aan de zending in Nederland.
  • Ontwerp zelf boekenbonnen en verkoop deze aan gemeenteleden. Alleen in te wisselen bij uw eigen Kameel.nl Boekentafel.
  • Bij Kameel.nl kunnen lees- en luistercatalogi worden besteld. De hierin vermelde boeken en CD's zijn allemaal te bestellen via Kameel.nl.

Kameel.nl verkooppunten (boekentafels)


Tientallen verkooppunten in Nederland en België

Naast onze webwinkel en onze fysieke boekwinkel in Putten zijn er - verspreid door Nederland en België - tientallen Kameel.nl verkooppunten te vinden. Deze verkooppunten worden ook wel boekentafels genoemd. U kunt uw artikelen ook via deze boekentafels aanschaffen. Hierbij steunt u eveneens het werk van IZB en Ark Mission. Wilt u weten of er een boekentafel bij u in de buurt is? Neem dan even contact met ons op.

Eigen verkooppunt beginnen?

Wilt u ook een Kameel.nl verkooppunt (boekentafel) worden? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Van bestelling tot levering: snel, makkelijk en vertrouwd

© 2011 - 2024 Kameel.nl (onderdeel Van A tot Zending B.V.)