Scholen visual
Wij zijn er ook voor...

Scholen

Scholen

Ook als school bent u bij Kameel.nl aan het goede adres. Afscheidsgeschenken voor de kinderen, boeken met de kerst, Bijbels, boeken voor uw medewerkers... Kameel.nl levert snel en voordelig!

Korting op bulkbestellingen en grote aantallen

Ook grote(re) aantallen bijbelstudieboeken, huwelijksbijbels en andere boeken bestelt u makkelijk en snel bij Kameel.nl. Mogelijk komt u in aanmering voor aantrekkelijke kortingen en bezorgen wij alles op het door u gewenste adres.


Lees meer over korting

Cadeaukaart


Bent u voor uw school of medewerkers op zoek naar een leuk cadeau? Geef uw relatie dan de keuze uit het grote assortiment van Kameel.nl. Met de Kameel.nl cadeaukaart maakt de ontvanger zelf de keuze, dus uw cadeau is altijd goed! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse en buitenlandse boeken, cd's, dvd's, kaarten, gifts, etc.


Cadeaukaart bestellen (vanaf 7,50 euro)


Liever een digitale cadeaubonnen (actiecode) bij Kameel.nl?

Heeft u liever een digitale cadeaubon (actiecode)? Dat kan ook. Bestel nu zelf uw digitale cadeaubonnen en laat ze per e-mail verzenden wanneer u maar wilt! U kunt digitale cadeaubonnen bestellen via info@kameel.nl (graag uw volledige adresgegevens vermelden).

Van bestelling tot levering: snel, makkelijk en vertrouwd

© 2011 - 2024 Kameel.nl (onderdeel Van A tot Zending B.V.)