Colofon visual
Informatie

Colofon

Copyright

Deze site is auteursrechtelijk beschermd en is bedoeld voor eigen of intern gebruik van onze klanten. Het is niet toegestaan deze site te vermenigvuldigen anders dan door het bekijken op een enkele computer, en/of het printen van een enkele kopie. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Kameel.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te sturen of beschikbaar te stellen op een ander netwerk.

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. De inhoud van deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar helaas kunnen wij geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van alle informatie op deze site. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor eventuele gevolgen van het gebruik hiervan.


De op deze site geplaatste recensies van lezers geven uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende inzender. Kameel.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze recensies.


Het is niet toegestaan deze site in een frame te plaatsen. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden of gelinkt van of naar deze site.

Van bestelling tot levering: snel, makkelijk en vertrouwd

© 2011 - 2024 Kameel.nl (onderdeel Van A tot Zending B.V.)