Verzendkosten visual
Klantenservice Kameel.nl

Verzendkosten

Online winkelen is de laatste jaren steeds gemakkelijker geworden. Het wel of niet berekenen van verzendkosten is vaak een dilemma voor webwinkels. Maar de afgelopen jaren zijn de logistieke kosten (verpakking, verzendkosten, opslag, handling) de pan uit gaan rijzen: we bestellen steeds meer online (niet meer alleen een boek of cd) en willen onze producten het liefst ook de volgende dag al in huis.

Als christelijke webwinkel willen wij daarin ook een goede en snelle service bieden door dagelijkse verzending met PostNL en alles altijd inclusief track&trace (brievenbuspakje+ of pakket), maar dat kan niet zomaar altijd uit de marge die we zelf krijgen op onze productinkoop bij uitgeverijen.

Gratis verzending vanaf € 29,95

Daarom is de grens voor GRATIS verzenden binnen Nederland momenteel € 29,95 euro. Daaronder hebben we voor een goede bedrijfsvoering een vergoeding nodig van € 2,99 per bestelling.

  • Voor Boekentafels geldt de gratis verzending boven de € 100,-.
  • Past uw bestelling door de brievenbus, maar wilt u het toch bij een PostNL-afhaallocatie (PakjeGemak) laten bezorgen, dan berekenen wij € 4,95 aan verzendkosten.

Verzendkosten buitenland

Verzendingen naar het buitenland (ook Belgie en Duitsland) moeten sinds 2020 door een nieuwe Europese wet altijd verplicht als pakket verzonden worden. De kosten daarvan zijn hoog en moeten we daarom ook altijd doorberekenen. Bij het afrekenen worden na invoer van uw buitenlandse afleveradres dan ook de volgende verzendkosten per land in rekening gebracht:

België € 9,15
Duitsland € 13,15
Zwitserland € 27,95
Frankrijk € 20,85
Verenigd Koninkrijk € 21,00
Spanje € 24,40
Oostenrijk € 22,35
Denemarken € 23,30
Overige Europese landen € 28,15
Buiten Europa € 34,45

Van bestelling tot levering: snel, makkelijk en vertrouwd

© 2011 - 2024 Kameel.nl (onderdeel Van A tot Zending B.V.)