Retouren visual
Klantenservice Kameel.nl

Retouren

Retourneren van uw bestelling


Het kan zijn dat uw bestelling beschadigd is afgeleverd. Of wellicht bent u ontevreden over uw product. Misschien overweegt u uw bestelling naar ons terug te sturen. Dat kan in veel gevallen. We informeren u graag over hoe we bij Kameel.nl met retouren omgaan.

 

De meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft kunt u binnen 14 dagen tegen bepaalde voorwaarden kosteloos retourneren. Dit betekent dat wij het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening. De verzendkosten voor de producten die u terugstuurt, zijn uiteraard wel voor eigen rekening (met uitzondering van misdrukken of beschadigde artikelen).

 

Kameel.nl is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Neem voordat u iets retour stuurt altijd eerst even contact op met onze klantenservice.

Wanneer mag ik mijn product(en) retourneren?

Natuurlijk kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over uw aankoop. Of dat u per ongeluk het verkeerde artikel heeft besteld. Soms komt het voor dat het product beschadigd is. Wanneer mag u het naar ons retourneren:

  • Laat ons binnen 14 dagen per e-mail of telefoon weten dat u uw product wilt retourneren.
  • Het product dient binnen 30 dagen na ontvangst bij ons terug te zijn. Gebruik hiervoor de originele verpakking.
  • Retourneren is op uw eigen risico.
  • Als het product beschadigd bij ons terugkomt, krijgt u niet altijd het volledige aankoopbedrag terug (dit gebeurt in overleg).
  • DVD's en CD's die ingeseald zijn, in plasticfolie, kunnen alleen geretourneerd worden als het folie er niet is afgehaald.
  • Aangebroken flessen (wijn, zalfolie, etc.) kunnen niet worden geretourneerd.


Uitzonderingen


Er zijn producten die u niet kunt terugsturen:

  • Engelstalige producten die wij speciaal voor u hebben besteld (hierover hebben wij u vooraf geïnformeerd).
  • Producten die wij speciaal voor u hebben besteld bij een uitgeverij waar wij normaal gesproken niet bij bestellen (hierover hebben wij u vooraf geïnformeerd).
  • Ingewisselde cadeaubonnen en vouchers.


NB: Wij hebben geen antwoordnummer.

 

Retourformulier downloaden (PDF)


Als u een bestelling naar ons retourneert, gebruik dan het retourformulier. Print het retourformulier uit en voeg deze toe aan het pakketje. Kunt u niet printen, noteer dan de gevraagde gegevens op een briefje dat u bij de retourzending insluit.

Retourformulier downloaden (PDF-formaat, 72 kB)

Retouradres


(Download eerst het retourformulier en voeg deze ingevuld toe)
Van A tot Zending

Postbus 2555

3800 GC Amersfoort
Nederland

Van bestelling tot levering: snel, makkelijk en vertrouwd

© 2011 - 2024 Kameel.nl (onderdeel Van A tot Zending B.V.)