Vlam in de plant

De lekkerste vega(n) recepten voor op de BBQ

Maartje Borst
  • ISBN: 9789043931151
  • Nederlands
Verschijningsvorm
2599
  • Gratis verzending vanaf € 29,95!
  • 30 dagen bedenktijd
  • 100% garantie
Voor 11:00u. besteld, vandaag verzonden

Omschrijving

Vlam in de plant

Maartje Borst

Met de veg(a)n BBQ-recepten van Maartje Borst en Lisette Kreischer in Vlam in de plant laat je groenten schitteren op de grill. Van overheerlijke drumsticks van oesterzwam, roasted broccoli met romesco tot gegrilde perziken met custard en frambozen en alle benodigde info over bijzondere technieken en bereidingswijzen.

De BBQ is bij uitstek een fantastische tool om groente ontzettend veel smaak te geven. Door planten boven hete kolen te roosteren krijgen ze een heerlijke gekaramelliseerde korst, met een enorme smaakboost als gevolg. Daarnaast dringt de houtachtige rook van de kolen door de celwanden van planten heen, waardoor een 'saaie' groente opeens een diep aroma krijgt.

De voedzame, volwaardige, vriendelijke en duurzame plantaardige keuken verdient de spotlight. Dus laat je verleiden en verlekkeren door de overvloed aan groente, granen, peulvruchten, noten, zaden, paddenstoelen, wieren, fruit en kruiden, kies de juiste grillmethode voor je groente en zet die vlam in de plant!

Hét cadeau een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar. Of je nou BBQ’t op je kamado, Big Green Egg, Bastard of Weber, dit kookboek mag niet ontbreken in je collectie.

‘Heerlijk genieten van het “nieuwe vlees” zonder knoop in je maag’ – Jaap Korteweg, Oprichter De Vegetarische Slager

Specificaties

Titel: Vlam in de plant
Auteur: Maartje Borst
Taal: Nederlands
Verschijningsvorm: Hardback
Aantal blz.: 144
NUR-code: 440
Druk: 1
Imprint: Kosmos Uitgevers
Uitgever: VBK Media
ISBN: 9789043931151
Afmetingen: 253 x 197 x 18 mm

Leesfragment

Klantenservice

Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 11.00 uur en 15.00 tot 17.00 uur. E-mails worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord.

0341-740085
(09.00 - 11.00 en 15.00 - 17.00 uur)